Wednesday, 20 June 2012

Perkhidmatan Servis Bio Aura Pelanggan

Tuan/Puan pembaca blog ini, air paip di Semenanjung Malaysia walaupun telah diproses oleh organisasi yang dipertanggungjawabkan....namun apabila sampai kepada pengguna, isi rumah, rakyat Malaysia telah tidak selamat 100% untuk diminum.  Kenapa?

Ya...Ya... air yang telah dirawat telah melalui jaringan saluran paip yang telah uzur menyebabkan kualiti airnya merosot.


Pengguna perlu mengeluarkan belanja untuk menapis air paip yang diterima. Inilah buktinya.


Perkhidmatan Servis Bio Aura

Bagi pengguna Water Filter Bio Aura, jika belum membuat servis penggantian filter, 
sila hubungi saya (Nasir 012-7711 621) 
bagi mendapatkan servis penggantian filter 
Bio Aura (BA).


Jika anda ragu.....isu Halal...sila rujuk maklumat dibawah ini.Bio Aura mengamalkan kaedah Amalan 5S (sisih, sapu, susun, seragam dan sentiasa amal ) supaya memudahkan pelanggan. Penggunaan warna dan mudah diselenggara oleh pengguna menjadikan Bio Aura Istimewa.


Setiap filter Bio Aura ada tempoh penggunaannya seperti Anda yang memiliki kereta, ada tempoh untuk penggantian minyak pelincir, spark plug, air filter, gear box oil, air cond gas dll. 
Kebaikan Bio Aura 

SAKIT KULIT (PSIROSIS) KRONIK 11 TAHUN SEMBUH DLM 4 BULAN "Beliau mengikis kulitnya menggunakan pisau sehingga berdarah kerana tidak tertahan rasa gatal dan bisa seluruh tubuh." Gambar di atas adalah gambar Hairol (Mergong) sebelum beliau menggunakan  BIO-AURA (BA) iaitu pada Disember 2007. Beliau berumur 19 tahun dan telah menderitai penyakit kulit kronik seluruh badan ini selama 11 tahun. Beliau telah diberhentikan sekolah dan dipulaukan oleh rakan-rakannya kerana ditakuti penyakitnya berjangkit. Beliau mengikis kulitnya menggunakan pisau sehingga berdarah kerana tidak tertahan rasa gatal dan bisa seluruh tubuh. Pelbagai cara moden dan tradisional telah dilakukan oleh keluarganya bagi mengubati penyakitnya itu. Bermula dari Disember 2007, Hairol menjalani rawatan alternatif; minum, mandi, rendam kaki dan selimut badan dengan kain basah air Penapis Bio-Aura (BA) yang hebat… Ajaib memang ajaib …. Penyakit Hairol mulai sembuh sedikit demi sedikit…. Segala puji bagi Allah yang maha kaya lagi lagi amat penyayang … Allah tidak mendatangkan penyakit kepada hambanya melainkan ada ubatnya kecuali mati. 


“Jelas sekali perubahan yang amat ketara telah berlaku di mana Hairol tidak lagi merasa gatal dan bisa di seluruh tubuhnya. Seluruh keroping di badannya hilang dan kulitnya kembali seperti sedia kala.” 


Dengan izin Allah keajaiban berlaku. Penyakit kulit kronik Hairol mulai sembuh dengan ketara sekali. Gambar-gambar di atas dirakamkan di rumah nenek Hairol di FELDA Lurah Bilut , Bentong, Pahang pada 11.4.2008 (penggunaan air BA selama 4 bulan). Jelas sekali perubahan yang amat ketara telah berlaku di mana Hairol tidak lagi merasa gatal dan bisa di seluruh tubuhnya. Seluruh keroping di badannya hilang dan kulitnya kembali seperti sedia kala. Ini membuktikan bahawa Air BA sangat hebat dan mujarab sebagai rawatan alternatif bagi penyakit kulit yang kronik seperti dialami oleh Hairol. Hairol masih terus menggunakan Air BBA bagi memastikan penyakit kulitnya tidak berulang semula. Seluruh ahli keluarganya sangat bersyukur dan gembira dengan perubahan yang telah berlaku kepada Hairol. Anda Semua apa tunggu lagi... 
Bertukarla kepada Bio-Aura 

Hanya sekali sahaja seumur hidup dan 

kesan jangka panjang utk Anda untuk mendapatkan Bio Aura (BA)
hubungi saya
Hj. Nasir 
012-771 1621

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.